Livestream voor overheid en organisaties:

Livestream inzetten voor overheid, organisaties en verenigingen, is een laagdrempelige manier is om in contact te komen met uw doelgroep: burgers, vrijwilligers of leden. Livemedia biedt u een compleet pakket en ontzorgt u in de voorbereidingen en coördinatie van uw livestream. Zo kunnen uw kijkers de livestream volgen alsof ze werkelijk bij het evenement aanwezig zijn.

Livestream organisaties

Livestream is voor organisaties voor veel doelen in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een (muziek)evenement, grote bedrijfspresentaties, congressen, seminars, webinars, een FAQ ofwel vragenuurtje, het delen van oplossingen en tips. Ook is een livestream de ideale manier om nieuwe producten te lanceren en presenteren. Bijvoorbeeld een modeshow, het eerste van een nieuw model auto of een productdemonstratie.

Livestream overheid instellingen

Livestream voor overheden is een perfecte tool voor het live bijwonen van bijvoorbeeld: debatten, symposia, commissievergaderingen, gemeenteraadsvergaderingen, ‘vraag en antwoord’ sessies voor burgers, persvoorlichting en als PR middel. Livestreaming vergroot de transparantie van de organisatie en het bestuur. Daarmee is het een belangrijk democratisch instrument. Livemedia is sterk in ad-hoc livestream producties op verschillende locaties, maar kan ook een vaste installatie voor u verzorgen.

De voordelen van professionele livestreams voor overheid en organisaties

  • Perfecte beeldkwaliteit, met de nieuwste livestream techniek.
  • Kijker registratie mogelijk, conform de AVG verordening. Uitzending eventueel te beperken op basis van inschrijving en met een toegangscode.
  • Wij organiseren de voorbereiding, coördinatie, productie en nabewerking.
  • Geen onderbrekingen door advertenties.
  • Basis livestream al vanaf €750,-. Voor meer informatie, zie onze tarieven.

Contact

Wilt u meer over Livemedia weten? Lees het hier. Voor vragen, offerte verzoeken en overleg kunt u het contactformulier invullen. We nemen dan spoedig contact met u op. Ook kunt u ons bellen op 020 700 9466 (Amsterdam) of 03 808 5090 (Antwerpen)