Livestream organiseren

Een livestream organiseren, is de specialiteit van Live Media. Onze live video producties worden weergegeven op het platform van uw keuze: Facebook Live, uw Youtube kanaal, Vimeo, Ustream en/of op uw eigen website. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep, in de hoogst mogelijke kwaliteit, uw evenement online kan bijwonen. En nemen u daarbij alle techniek uit handen.

Livestream uitvoeren op uw eigen website

Een livestream kan direct worden toegepast op uw website en heeft het voordeel van de beste beeldkwaliteit, maar ook dat deze zich automatisch aanpast wanneer de internetverbinding onvoldoende capaciteit heeft, aan de kant van de kijker.

Daarbij wordt de live stream bij een grote hoeveelheid kijkers niet onderbroken door reclame en raakt uw site niet overbelast.

Livestream organiseren via Facebook Live

Facebook Live is het grootste social platform voor livestreams en heeft het hoogste potentiële bereik voor online video.

Vanwege het groeiende belang van Facebook Live zakelijk, hebben we geïnvesteerd in de beste streaming technologie met Wowza ClearCaster™.
Dit stelt u in staat om te verbinden met het premium kanaal van Facebook Live. Wij waren het eerste bedrijf in Nederland en België dat de werkmethode met Wowza ClearCaster™ aanbiedt.

Livestream via Youtube

Ook al is Facebook Live het grootste social media platform voor livestreaming, wanneer u beschikt over een Youtube kanaal met veel activiteit en volgers, ligt het voor de hand om de livestream (ook) op Youtube uit te zenden.

Betaalbare multi camera opname

Live Media levert een multi camera opname van uw evenement, show, presentatie of congres. Hierdoor is het voor de kijkers mogelijk uw zaal en sprekers vanuit diverse kaders te laten zien.

De verschillende camera’s worden live geschakeld voor de internet stream, samen met andere video bronnen zoals uw PowerPoint presentatie. Dit geeft na afloop tevens een complete opname van uw evenement.

Audio voorziening

Geluid is minstens zo belangrijk als de video opname. Samen maakt dit uw live registratie compleet. Wij zijn gewend om aan te sluiten op een voorziening die reeds aanwezig is, maar kunnen dit uiteraard ook zelf voor u verzorgen. Zodat alles door één partij wordt geregeld.

Evenement techniek

Een stap verder is dat Livemedia de complete event techniek levert, dus naast video ook de geluidsweergave, trussing, beeldschermen, LED wall, PowerPoint presentaties etc. Wij controleren dan dat alles perfect op elkaar aangesloten is. met slechts één aanspreekpunt. Vraag naar onze mogelijkheden.

Mobiel internet en Satelliet

Is er op locatie geen (voldoende) internet voorziening, dan leveren wij afhankelijk van de situatie, een satelliet verbinding, of gebruiken meerdere gestapelde mobiele 4G kanalen.